Articole Ganoderma

Cafea care te ajută să dormi liniștit sau beneficiile Ganodermei pentru odihnă

cafea-care-te-ajuta-sa-dormi-linistit

Te-ai săturat de serile în care încerci să adormi și nu reușești decât după câteva ore? 

Sigur de multe ori ai dat vina pe cafeaua pe care o bei dimineața sau la birou. Ai zis că de mâine nu mai bei cafea, dar nu ai reușit. 

Mirosul intens și energia pe care ți le oferă băutura aromată te-au păstrat în continuare fidel consumului zilnic. În timpul zilei te bucuri de plăcerea unei cafele bune, dar noaptea, somnul tău are de suferit.

Ei bine, poți dormi liniștit și când bei o ceașcă din băutura neagră! 

Pare un paradox? 

Nu este. 

Trebuie doar să știi ce fel de cafea să consumi. Descoperă în articolul de astăzi ce este cafeaua cu Ganoderma și care sunt beneficiile ei pentru un somn odihnitor.

Cafeaua și somnul: care este legătura dintre ele

De câte ori nu te-ai gândit, stând seara în pat, că poate din cauza cafelei nu reușești să te odihnești corespunzător? Există un mit printre consumatorii de cafea conform căruia băutura te ține treaz chiar și atunci când vrei să dormi.

E un adevăr la mijloc. 

Și anume, faptul că boabele de cafea conțin o substanță denumită cafeină. Ea este principala sursă de energie atunci când vorbim despre ceașca ta de cafea.

Ce face cafeina pentru organism, de fapt?

  1. Stimulează sistemul nervos central.

De aici vine energia debordantă pe care o simți de fiecare dată când bei cafea. În funcție de cantitatea de cafeină conținută, băutura te poate energiza pentru întreaga zi sau efectul ei poate dura doar câteva ore.

Și mai este un factor care contribuie aici. 

Tu cât de des bei cafea? Dacă ești dependent, atunci s-ar putea să nu mai simți un efect prea puternic al lichidului aromat. În schimb, când guști cafea doar ocazional, rezultatul este unul mai puternic.

  1. Crește pulsul și tensiunea arterială.

Practic, atunci când încerci să adormi și nu reușești, e posibil ca problema să fie cauzată de tensiunea arterială mărită. Mai ales dacă ultima ceașcă băută a fost înainte de culcare. Atunci cafeina încă lucrează în organismul tău și îți pune sângele în mișcare.

Ce este și cum funcționează cafeaua cu Ganoderma?

Păstrează cafeaua în regimul tău zilnic, dar fă-o în mod inteligent. Treci la o rețetă extrem de gustoasă, care îți aduce numeroase beneficii pentru sănătate.

Direct din spațiul oriental, Ganoderma este aici pentru a înlocui cafeaua clasică din dieta ta. 

Ce se ascunde sub denumirea complicată? 

O ciupercă de origine chinezească, folosită în medicina antică pentru a reda starea de bine organismului.

Pentru ca tu să te simți în cea mai bună formă zilnic, cercetătorii au extras esența ciupercii vindecătoare. Apoi, au adăugat-o într-un preparat pe care îl îndrăgești atât pentru gust, cât și pentru avantajele lui: cafeaua.

Vrei să dormi liniștit și să consumi în continuare băutura energizantă? Fă-o cu ajutorul unei cafele cu extract de ciupercă Reishi, așa cum mai este ea numită. Concentrația scăzută de cafeină îți permite să adormi rapid și să te bucuri de un somn odihnitor în fiecare noapte.

Recunoaște că și tu bei cafeaua pentru gustul ei inconfundabil. Atunci nu trebuie să îți faci griji dacă schimbi tipurile clasice cu un pachet de cafea Ganoderma. Ai parte de aceeași savoare în fiecare ceașcă.

Pe scurt, ce ai de câștigat dacă o introduci în regimul tău zilnic?

  • aceeași aromă intensă de cafea;
  • peste 200 de substanțe bioactive vor lucra împreună pentru bunăstarea organismului tău;
  • se prepară rapid – torni conținutul pliculețului într-o cană cu apă fierbinte și cafeaua ta delicioasă și sănătoasă e gata.

Dar cum te ajută ea mai exact pentru un somn odihnitor? Descoperă în cele ce urmează!

Beneficiile Ganodermei pentru odihnă

Parcă spuneai că ai nevoie de un înlocuitor pentru cafea care să te ajute să te bucuri de orele de somn din plin? 

Atunci cafeaua cu Ganoderma este soluția ideală. Iată cum te va ajuta băutura instant cu extract din ciupercă în lupta cu insomnia:

  • concentrația mai mică de cafeină reglează pulsul și tensiunea arterială – astfel, când te așezi în pat seara, poți adormi mai rapid;
  • substanțele bioactive din ciuperca Reishi îți mențin organismul detoxifiat – așadar, când vrei să dormi, corpul tău nu va mai fi ocupat cu eliminarea toxinelor;
  • energia oferită de o singură ceașcă de cafea Ganoderma te păstrează activ pentru întreaga zi – fără să mai simți nevoia de încă o porție din băutura neagră seara, înainte de culcare.

Gustă și tu cafeaua cu extract de Ganoderma și convinge-te de savoarea deosebită și beneficiile pentru sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *