Articole Ganoderma

Vrei să renunți la cafea? De ce nu încerci Cafea Ganoderma?

vrei-sa-renunti-la-cafea

Cafeaua poate fi percepută drept energizantul natural al vieții. 

Oamenii de pe întreg globul consumă cafea zilnic, în cantități variate. Aroma ei este inconfundabilă, iar gustul este înțeles doar de cei ce o iubesc. Dar ce zici de o alternativă ceva mai sănătoasă cu numeroase beneficii pentru organism? Dacă vrei să încerci și altceva în locul cafelei clasice, atunci noi îți propunem Ganoderma. 

Ai rămâne surprins de gustul nemaipomenit și de beneficiile pe care le are acest tip de cafea pentru organismul tău. Hai să vezi de ce!

Ganoderma: alternativa sănătoasă a cafelei clasice

Dacă te afli aici, cu siguranță cafeaua face parte din rutina ta. Ai vrea să reduci cantitatea și totuși nu te poți despărți de aroma acesteia. Există destule motive pentru care să renunți la cafeaua clasică. 

Câteva dintre ele sunt:

  • creează dependență;
  • crește anxietatea;
  • provoacă insomnia;
  • cauzează dureri de cap;
  • afectează igiena dentară.

Pentru tine care reprezintă un motiv întemeiat? 

Nu te îngrijora, soluția ideală o avem noi, pentru ca ruptura să nu fie drastică. În loc să renunți definitiv, îți propunem o alternativă mai sănătoasă. Cafeaua cu Ganoderma are o multitudine de vitamine și minerale necesare organismului tău, cu un gust care te va cuceri.

De ce să încerci cafeaua cu Ganoderma 

Ciuperca Ganoderma, utilizată în compoziția noii variante de cafea, este folosită de secole întregi în medicina asiatică. Acest lucru se datorează proprietăților nutritive și beneficiilor pe care le are extractul de Ganoderma asupra organismului uman. 

De asemenea, Ganoderma reprezintă o sursă bogată de vitamine și minerale, peste 200, care ajută la funcționarea normală a corpului tău. Printre ele regăsim: magneziul, vitamina C, Omega 3, fierul, calciul, antioxidanți, proteine și multe altele. 

Beneficiile cafelei cu Ganoderma asupra corpului tău pot fi incredibile. Un consum regulat te ajută la întărirea sistemului imunitar și îți oferă energia de care ai nevoie în fiecare zi. Mai mult, susține sănătatea inimii și are rol hepatoprotector.

Secretul cafelei cu Ganoderma

Mai sănătos și mai gustos. Pe lângă boost-ul de energie pe care ți-l oferă, o ceașcă de cafea cu extract de Ganoderma are o aromă care te va da pe spate. Mai mult, o singură cană are de zeci de ori mai multe vitamine și minerale decât alimentele pe care le consumi în mod obișnuit. 

Încearcă și rețete de prăjituri cu cafea Ganoderma care te vor surprinde. 

Iar dacă vrei să simți gustul veritabil al cafelei, poți încerca Cafea Neagră Reishi cu Ganoderma. Având în compoziție doar cafea pudră și extract organic de Ganoderma Lucium, îți oferă o mulțime de antioxidanți și nutrienți benefici pentru organismul tău.

Consumul de cafea Ganoderma neagră îți aduce și următoarele beneficii:

  • întărește sistemul imunitar;
  • oferă energie și vitalitate pentru întreaga zi;
  • îmbunătățește performanța din timpul antrenamentelor;
  • ajută la pierderea în greutate;
  • îmbunătățește sănătatea cardiovasculară.

Pe lângă extractul de  Ganoderma Lucium, un alt secret al cafelei este reprezentat de faptul că aceasta mai conține și riboflavină. 

Proprietățile riboflavinei pentru organism

Riboflavina sau vitamina B2 face parte din cele opt vitamine B necesare pentru sănătatea organismului tău. Această substanță are un rol foarte important în descompunerea resturilor alimentare, menținerea sănătoasă a țesuturilor și absorbția altor nutrienți. 

Consumul de vitamina B2 este recomandat în fiecare zi deoarece organismul tău nu este capabil să stocheze cantități mari, iar ceea ce consumi zilnic se elimină rapid. Mai mult, riboflavina ajută la aprovizionarea continuă cu energie a organismului. Acest lucru este posibil datorită contribuției pe care o are în descompunerea grăsimilor, carbohidraților și a proteinelor. 

De asemenea, împreună cu celelalte vitamine, vitamina B2 mai este esențială pentru: 

  • buna funcționare a tractului digestiv;
  • menținerea unei funcții hepatice sănătoase;
  • contribuie la sănătatea ochilor, pielii, nervilor și sistemului muscular;
  • stochează și activează fierul și celelalte vitamine B;
  • stimulează secreția de hormoni suprarenali;

Prin urmare, consumul de cafea cu Ganoderma îți aduce nu numai gustul autentic al cafelei, ci și o mulțime de proprietăți și beneficii extrem de utile pentru organismul tău.

Să renunți sau nu la cafea

Să renunți la una dintre plăcerile vieții poate părea puțin copleșitor. Dar înlocuirea cafelei pe care obișnuiești să o bei, cu o alternativă mai sănătoasă, poate fi soluția ideală pentru tine. 

Dacă vrei să te familiarizezi și cu un alt gust de cafea, atunci încearcă sortimentul  Caffè Latte cu Ganoderma sau Cafeaua Neagră Reishi cu Ganoderma. Astfel, te poți bucura în continuare de momentele plăcute ale zilei, împreună cu prietenii, colegii sau cei dragi.

Nu lăsa pofta de viață să îți scape printre degete! Explorează gustul cafelei cu Ganoderma și te alegi cu o mulțime de vitamine și minerale care îți vor menține corpul sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *