Suplimente

Păreri Plasturi Detoxifiere – Sunt eficienţi?

pareri-plasturi-detoxifiere

Se tot discută despre detoxifiere şi despre beneficiile ei pentru organismul uman. Detoxifierea e recomandată indiferent de regimul alimentar şi de stilul de viaţă, ea te poate ajuta enorm mai ales dacă nu ai o viaţă echilibrată şi vrei să te simţi mai bine şi să îţi ajuţi şi organismul şi organele interne să funcţioneze cât mai bine.

Ficatul, filtrul organismului împotriva toxinelor

Principalul „filtru” al toxinelor din corp este ficatul. El converteşte toxinele în „reziduuri” pe care ajungem să le eliminăm zilnic, de fiecare dată când mergem la toaletă. Ficatul curăţă sângele, metabolizează nutrienţii şi medicamentele, asigură proteine importante, esenţiale pentru corp. Ca să protejezi ficatul eviţi alimentele care îi pot face rău şi băuturile alcoolice, medicamentele care atacă ficatul, cu efecte adverse.

Însă de cele mai multe ori nu e suficient să fii atent la dietă şi la ce bei ca să ai şi un ficat sănătos şi un corp fără prea multe toxine. Aici intervin soluţiile pentru detoxifiere. De la ceaiuri la medicamente care îţi promit detoxifierea rapidă, pe toate le poţi încerca, dar rezultatele nu vor fi garantate. O metodă modernă de detoxifiere care chiar funcţionează şi dă rezultate este detoxifierea cu ajutorul plasturilor speciali.

Ce este cu aceşti plasturi detoxifiere?

Sunt nişte plasturi care seamănă cu plasturii pentru fumători sau cu plasturii antiinflamatori, sunt nişte plasturi medicali până la urmă, care, spre deosebire de aceştia, vor „atrage” impurităţile şi toxinele în zona tălpilor picioarelor. De regulă sunt plasturi detoxifiere pentru picioare, se pun pe tălpi. Se aplică rapid, uşor, nu au efecte adverse, sunt recomandaţi pentru perioada nopţii, când te ajută să scapi foarte rapid de toxinele din organism.

Unii producători susţin că aceşti plasturi au efecte benefice şi asupra circulaţiei, când ai probleme cu durerile de cap şi cu depresia, celulită, diabetul sau chiar insomnia, când vrei să slăbeşti. Metalele grele şi alte toxine sunt „atrase” în aceşti plasturi speciali şi organismul scapă mai uşor de tot ce i-ar putea fi dăunător. În momentul în care dezlipeşti plasturii dimineaţa vei vedea că sunt decoloraţi şi au culoare mai închisă la interior, deci şi-au făcut efectul şi toxinele au fost „atrase”.

Ai nevoie de acești plasturi de detoxifiere chiar acum? Comandă plasturii Nutriflux și profită de remediul acestora.

De ce se pun pe tălpi, în zona picioarelor?

Reziduurile toxice circulante se acumulează fix în sistemul circulator al picioarelor. Ce conţin? De cele mai multe ori au extracte din plante, carbon, minerale sau chiar oţet special de bambus, lemn dulce şi turmalină. Se urmăreşte dilatarea vaselor de sânge, absorbţia resturilor metabolice şi a metalelor grele din sistemul limfatic uman. Sunt necesare mai multe aplicări succesive ca să vezi efectele, o săptămână, şase săptămâni maximum, cu înlocuirea plasturilor după fiecare noapte. Peste plasturi se aplică o pereche de şosete „lejeră” ca să stea la locul lor toată noaptea.

Te vei simţi energizat, relaxat, organismul va funcţiona mai bine şi plasturii pentru detoxifiere chiar funcţionează şi sunt foarte eficienţi. Cu cât mai închisă e culoarea observată dimineaţa, cu atât ai mai multe toxine „extrase” din organism. Lipirea plasturilor se va face cu câteva minute bune înainte de culcare, se pot purta şi prin casă la nevoie dacă nu aveţi un somn de 8-9 ore. Cam 8-12 ore are nevoie fiecare plasture să acţioneze şi să aibă efecte vizibile.

Păreri


  1. Plasturii îşi fac efectul foarte bine, sunt eficienţi. Merită cumpăraţi mai ales dacă aveţi probleme cu toxinele şi nu aţi făcut până acum o cură de detoxifiere serioasă. Doar îi aplicaţi rapid şi dimineaţă vedeţi foarte uşor ce efecte au avut. Recomand.
  2. Funcţionează bine, cel puţin în cazul meu am văzut efectele de dimineaţă, plasturii aveau o culoare mult mai închisă decât seara, când i-am lipit. Şi mă simt mai bine de când îi folosesc. Un produs care face ce promite şi are un preţ foarte bun, nu cheltuieşti foarte mult pentru o cură sau două de detoxifiere ca la carte.
  3. Plasturii pentru detoxifiere sunt buni. Nu ştiu exact cum reuşesc să scoată toxinele din corp, dar chiar simţi că au un efect şi poţi vedea o schimbare de culoare la plasture. Asta contează pentru mine că pot şti că funcţionează dintr-o privire.
  4. Produs bun, uşor de folosit, nu incomodează, nici nu îl simţi noaptea, iar dimineaţa ai o surpriză foarte plăcută, te simţi foarte bine şi parcă mai plin de energie. Chiar merită încercaţi plasturii dacă nu vreţi să vă complicaţi cu ceaiuri şi cu medicamente care nu te prea ajută la nimic.
  5. Sunt buni şi uşor de folosit. Îi lipeşti rapid şi uiţi de ei. Important este să îi înlocuieşti a doua zi şi să nu uiţi de ei peste zi pentru că s-ar putea să te incomodeze. Sunt gândiţi pentru utilizare pe timp de noapte. Poţi să îi ţii şi ziua, dar s-ar putea să nu aibă acelaşi efect dacă ai mult de umblat.
  6. Mai ieftini decât alte soluţii existente pe piaţă şi cu efecte mai puternice, cel puţin aşa a fost în cazul meu. Nu e complicat să îi aplici, tragi o şosetă peste ei seara şi te culci, iar dimineaţa scoţi plasturii şi îţi vezi de treabă.
  7. Plasturi foarte buni şi ieftini. Un set îţi ajunge pentru o „cură” şi vezi efectele, poţi analiza dimineaţa plasturii ca să vezi câte „toxine” au reuşit să „prindă”. Sunt eficienţi şi merită cumpăraţi. Recomand mai ales dacă ţineţi la organismul vostru şi vreţi să vedeţi nişte rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt.
  8. Nişte plasturi pentru detoxifiere care merită cumpăraţi. E o metodă sigură şi eficientă de detoxifiere, scapi să mai bei ceaiuri cu nişte gusturi oribile şi să mergi la baie când trece „acceleratul” prin tine.
  9. Produsul e foarte util pentru cine s-a apucat serios de detoxifiere. Împreună cu nişte ceaiuri plasturii fac minuni şi acţionează foarte rapid şi sigur, nu există efecte adverse, nu ai disconfort de la purtarea lor, nu irită pielea.
  10. Cei mai buni plasturi pentru detoxifiere pe care i-am încercat. Chiar funcţionează şi deja după trei sau patru aplicări mă simt mai bine şi mai plin de energie. Aplicarea foarte simplă e un plus, iar acţiunea lentă peste noapte chiar ajuta mai ales dacă nu vrei să te complici prea tare cu tot ce ţine de cură de detoxifiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *