Articole Ganoderma

12 Beneficii ale Consumului de Cafea Ganoderma

12-beneficii-ale-cafelei-ganoderma

Cafeaua Ganoderma este ideală nu doar pentru a vă începe ziua cu energie, deoarece beneficiile se extind mult mai departe. Dar ce este Ganoderma? Ce are diferit cafeaua ce o conține față de una convențională?

Ganoderma, ciuperca nemuririi

Ganoderma, cunoscută și sub numele de Hongo Reishi, este o ciupercă de origine asiatică, cunoscută pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate. Aceasta a fost folosită anterior în medicină, cunoscută fiind sub numele de “ciuperca nemuririi”. Nu este surprinzător faptul că a primit acest nume, deoarece are multe proprietăți și acționează ca un fel de “medicament natural” împotriva multor boli.

Cui se recomandă consumul de cafea Ganoderma?

Este indicat mai ales la persoanele cu o viață foarte ocupată, stres la locul de muncă, insomnie și chiar anxietate. Merită menționat faptul că în Japonia, această ciupercă a fost mult timp folosită ca tratament împotriva cancerului, deoarece inhibă și întârzie îmbătrânirea tumorilor datorită efectului său pozitiv asupra sistemului imunitar. Această ciupercă crește pe o varietate de copaci din Asia și America de Nord. Cafeaua Ganoderma este o „cafea sănătoasă” care ne va face să începem ziua în cel mai bun mod posibil. Ne vom simți mult mai revitalizați, dar avantajele consumului de cafea Ganoderma merg dincolo de energia pe care o aduce.

Cafeaua Ganoderma conține cu aproximativ 50% mai puțină cofeină decât o ceașcă de cafea obișnuită. Acest lucru se datorează faptului că pulberea de ciuperci nu conține cofeină. Acesta este doar un mic avantaj pe care-l oferă acest tip de cafea. Gustul este foarte asemănător cu cel al cafelei obișnuite, dar vine în plus și cu un set de arome foarte plăcute.

Femeile însărcinate sau care alăptează, copiii și persoanele cu probleme cardiace subiacente au un risc ridicat de a suferi de efectele secundare adverse ale consumului de cofeină. Cafeaua Ganoderma poate fi consumată și de ceilalți iubitori de cafea care s-au obișnuit de-a lungul timpului să consume o cantitate foarte mare din această băutură. Cu toții știm că este important să nu facem exces de anumite băuturi sau alimente, iar cafeaua, chiar dacă are o mulțime de beneficii, nu trebuie să fie consumată în cantități foarte mari.

Consumul zilnic de până la 400 mg de cofeină nu are efecte adverse, dar este posibil ca acest lucru să nu fie valabil pentru persoanele sensibile la cofeină. Aceasta poate provoca anxietate, ritm cardiac accelerat, dureri abdominale și alte efecte secundare chiar și în cazul unui consum mai mic de cofeină.

Află și ce spun medicii despre cafeaua Ganoderma!

Cum diferă cafeaua Ganoderma de cafeaua normală?

Principala diferență dintre această cafea și cea obișnuită este cafeina. Cafeaua obișnuită conține un procent ridicat de cofeină, în timp ce cea cu Ganoderma conține mai puțină. O altă diferență o vom observa la nivel digestiv, astfel încât cafeaua tradițională poate provoca gastrită sau arsură, dar cea cu Ganoderma nu generează acele senzații de disconfort.

Pentru a obține toate beneficiile despre care vom vorbi mai jos, comandă acum 3 cutii Ganoderma Caffe Latte la preț promoțional!

Ce beneficii aduce consumul cafelei Ganoderma?

  • Creșterea nivelului de energie

Cafeaua Ganoderma poate ajuta la creșterea nivelului de energie și la reducerea oboselii.
Cofeina din cafea este un stimulent natural care poate ajuta la îmbunătățirea vigilenței și a funcției cognitive. Ganoderma adăugată în cafea poate contribui, de asemenea, la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea vitalității generale.

  • Îmbunătățirea funcției cognitive și a memoriei

Cofeina din cafea poate ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive și a memoriei, în timp ce ciuperca ganoderma poate ajuta la protejarea creierului de deteriorarea legată de vârstă. Această combinație vă poate ajuta să vă păstrați mintea limpede și relaxată

  • Reducerea inflamației

Ganoderma este un puternic agent antiinflamator, care poate ajuta la reducerea inflamației în organism. Atunci când este combinată cu cafea, ganoderma poate ajuta la reducerea inflamației. Acest amestec poate fi deosebit de benefic pentru persoanele cu inflamație cronică sau boli autoimune.

  • Reduce alergiile

Efectele sale antihistaminice sunt eficiente în orice simptom.

  • Controlează tensiunea ridicată

Această cafea puternică cu Ganoderma este capabilă să o restabilească și să o mențină echilibrată.

  • Îmbunătățește sistemul cardiovascular

Astfel, cafeaua cu Ganoderma ajută în prevenirea bolilor de inimă și ale vaselor de sânge.

  • Previne acneea

Este, de asemenea, foarte eficientă în diminuarea apariției acelor erupții iritante, deoarece accelerează eliminarea toxinelor, acționând în beneficiul îmbunătățirii circulației sanguine a pielii.

  • Stimulează sistemul imunitar

Deoarece crește apărarea organismului, susținând celulele responsabile pentru combaterea bolilor.

  • Optimizează oxigenarea

Componentele multiple ale acestei combinații puternice (cafea+Ganoderma) produc și regenerează țesuturi celulare noi, echilibrând ph-ul pielii, lăsând-o fresh și sănătoasă.

  • Are efect antiinflamator

Datorită proprietăților sale analgezice, împiedică mușchii sau orice parte a corpului să se irite. Astfel, este ideal să o consumați în practica oricărui sport.

  • Încetinește îmbătrânirea

Pentru a vă face să arătați tineri și sănătoși, proprietățile cafelei cu Ganoderma sunt responsabile pentru combaterea radicalilor liberi, protejarea pielii și păstrarea luminozității acesteia. În plus, flavonoidele, polifenolii și vitamina C conținute de această ciupercă contribuie la îndepărtarea acțiunii dăunătoare cauzate de radicali.

  • De ajutor în curele de slăbire

Cafeaua cu Ganoderma formează un amestec diuretic, ideal pentru pierderea în greutate și menținerea în formă.

De asemenea, cafeaua Ganoderma reduce oboseala datorită proprietăților sale stimulatoare, care dau energie pe tot parcursul zilei. Totodată, aceasta ajută la o digestie bună, combate constipația, previne gastrita, reglează zahărul din sânge și îmbunătățește metabolismul grăsimilor și lipidelor.

Contraindicații ale cafelei Ganoderma

Nu există efecte negative cunoscute ale cafelei cu Ganoderma și nici efecte secundare adverse legate de consumul acesteia. Cu toate acestea, nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează. Ganoderma este o ciupercă frecvent consumată în țările estice, în special în China și Japonia, unde este consumată zilnic, fără a provoca probleme de sănătate. În orice caz, trebuie să ținem cont de faptul că dozele acestei ciuperci din cafeaua cu ganoderma sunt mici, deci este în esență non-toxică.

Înainte de a începe să beți cafea Ganoderma, deși aceasta poate aduce beneficii, este întotdeauna recomandat să consultați medicul înainte de a începe să luați orice tip de suplimente noi, inclusiv acest tip de cafea. Pot exista posibile interacțiuni cu alte medicamente pe care le luați și este întotdeauna cel mai bine să fiți siguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *