Uncategorized

Păreri Plasturi Antiinflamatori – Funcţionează?

pareri-plasturi-antiinflamatori

În trecut, de fiecare dată când apărea o rană deschisă şi era nevoie de asigurarea ei se aplica un plasture, eventual cu o vată sub cu substanţe pentru prevenirea infectării sau se foloseau celebrii plasturi cu rivanol.

Plasturele este o bucată de pânză pe care se poate aplica pastă medicinală densă, lipicioasă de multe ori, se aplică direct pe rană, se mai poate folosi şi pentru fixarea unui pansament. Recuperarea zonei cu probleme e mai rapidă, zona e protejată şi de frecare, deci avantajele erau importante.

Ce sunt plasturii antiinflamatori?

De la plasturele simplu sau cu rivanol s-a ajuns astăzi la plasturii antiinflamatori, un tip special de plasturi care pot să reducă inflamaţia şi durerea dintr-o zonă redusă ca suprafaţă. Aplicarea lor e simplă, tratamentele sunt non-invazive, nu apar dureri, disconfort, se pot administra medicamente în doze exacte pentru o perioadă limitată de timp. Plasturii din această categorie vor rămâne pe piele atât timp cât va fi nevoie de administrarea tratamentelor, substanţelor conţinute, nu vor incomoda şi vor acţiona rapid.

În termeni medicali discutăm despre plasturele transdermic, un preparat farmaceutic cu plasture adeziv, pentru administrări cutanate, cu doze fixe de principii active absorbite prin piele în circulaţia sanguină. Se urmăreşte un efect sistemic sau tratarea locală a unor afecţiuni, dureri generice. Substanţa care urmează să ajungă în piele şi în sânge este eliberată controlat cu ajutorul unei membrane poroase ce acoperă rezervorul cu medicamentul respectiv-uneori conţinutul se topeşte şi aşa ajunge în piele şi în sistemul circulator.

În privinţa absorbţiei medicamentelor din plasturii antiinflamatori există două sisteme foarte eficiente, pasiv şi activ. În cazul plasturilor cu sistem pasiv apare difuziunea naturală la nivelul pielii, rata de difuziune e constantă, iar sistemul activ se bazează pe anumite substanţe care încurajează intrarea medicamentului în sânge şi în piele, pe ace minuscule sau pe un curent electric slab, iontoforeză.

Dacă suferi de inflamații sau dureri musculare, ai nevoie de o soluție rapidă și eficientă. Încearcă acum acești plasturi antiinflamatori, care reduc durerea și inflamația într-un timp foarte scurt.

Cât durează efectul acestor plasturi?

Efectul plasturilor rămâne la fel de bun şi la câteva ore de la îndepărtarea acestora, fiind maxim în primele 24-48 de ore, depinde de modul în care a fost gândit plasturele respectiv. Plasturii antiinflamatori se schimbă de obicei la trei zile sau în funcţie de recomandările producătorilor şi ale medicului specialist care le recomandă.

Din perspectiva straturilor pe care le vedem pe aceşti plasturi, putem avea plasturi cu un strat, în care se află şi medicamentul ce urmează a fi introdus în sistemul circulator uman, cu mai multe straturi, separate de membrane speciale, cu rezervor şi strat separat, tip Matrix, matrice, cu soluţii sau suspensii ale medicamentului de administrat.

Deşi e vorba de un banal plasture, tehnologia a evoluat atât de mult încât cu el putem să scăpăm de durere şi să avem un control mai bun al inflamaţiilor locale. Spre deosebire de o cremă aplicată, de alifii, geluri, plasturii antiinflamatori acţionează imediat, pe o perioadă lungă de timp, nu vei avea pete pe haine, nu va trebui să cureţi mereu zona de aplicare, nu vei pierde din cremă, alifia, gelul aplicat pentru că se ia pe haine sau pe pat.

Ce pot face în timp ce port plasturii?

Doar aplici plasturii şi uiţi de ei, nu îţi influenţează activităţile zilnice, poţi face tot ce doreşti, doar să îţi aminteşti să îi înlocuieşti sau să îl dezlipeşti când nu mai e nevoie de el. Si chiar funcţionează acest sistem extraordinar de bine.

Plasturii antiinflamatorii funcţionează excelent mereu şi sunt cea mai bună alegere dacă te confrunţi mereu cu inflamaţii şi dureri locale indiferent de zona corpului în care acestea au apărut. Ştii sigur că vei avea medicamentul administrat local şi la timp, lent, nu vei pierde din efect doar pentru că ai aplicat prea multă cremă sau prea mult gel.

Păreri


  1. Plasturii îşi fac treaba foarte bine, sunt ieftini şi uşor de aplicat. Se pot folosi fără probleme indiferent de locul în care apare durerea şi inflamaţia. La mine inflamaţiile şi durerile erau la nivelul picioarelor, mâinilor, la spate, aşa că am testat pe toate zonele dureroase şi chiar au efect.
  2. La început nu am avut încredere în aceşti plasturi. Dar am zis să încerc şi această variantă pentru că inflamaţia şi durerile deja erau insuportabile. De la prima aplicare inflamaţia a început să se reducă, nu am mai avut nici dureri, zona a arătat din ce în ce mai bine şi inflamaţia nu a mai fost aşa de urâtă.
  3. Prima dată când folosesc un astfel de produs şi sunt mulţumită. Pe mine mă tot chinuiau inflamaţiile şi durerile articulare, cele din zona spatelui, de la mâini. În câteva zile s-a văzut efectul plasturilor, nici nu i-am simţit şi medicamentul din ei şi-a făcut treaba. Recomand.
  4. Un produs foarte bun care îşi face treaba, doar aplici plasturii şi revii la ale tale. În câteva ore ai medicamentul administrat şi inflamaţia mai scade. La aplicări succesive vei vedea efectele adevărate ale plasturilor.
  5. Plasturi foarte buni pentru cei care au mereu inflamaţii peste tot. Te scapă şi de durere, cel puţin aşa a fost în cazul meu, efectul e unul puternic şi rapid, substanţa activă e excelentă. Recomand.
  6. Se aplică uşor şi sunt foarte buni per total. Mai bine decât cu alifie sau cu gel, nu te murdăreşti şi ştii că substanţa activă ajunge în cantităţile necesare în piele şi în sânge.
  7. Nişte plasturi antiinflamatori care fac ce promit. Inflamaţia se reduce treptat, durerile mai dispar şi ele, îţi poţi face treaba fără să te mai gândeşti la zona cu probleme. Se schimbă uşor, nu ai senzaţii neplăcute locale.
  8. După primele aplicări inflamaţia s-a mai redus, mult mai mult decât mă aşteptam. Pentru nişte plasturi antiinflamatori cu preţ atât de bun chiar merită. Recomand mai ales dacă aveţi inflamaţii care revin şi sunt în zona spatelui sau în zona mâinilor, picioarelor, în zona abdominală.
  9. Plasturi foarte uşor de folosit, comozi, îşi fac efectul foarte rapid şi vezi cu ochii cum se reduce inflamaţia, mai dispare şi durerea. E exact ce căutam, mult mai eficienţi decât cremele şi gelurile din comerţ, ştii clar că vei avea doza corectă din medicament administrată lent.
  10. Un produs bun. Recomand. Plasturii antiinflamatori îşi fac efectul destul de repede, ai şi instrucţiuni de aplicare, sunt ieftini şi se aplică imediat, reduc inflamaţia şi durerile asociate vizibil, poţi să revii la treabă ştiind că medicamentul e administrat corect şi fără să te murdăreşti deloc.

Citește și ce spun alte persoane despre plasturii detoxifianți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *