Suplimente

Leacuri populare pentru energie și stare de bine

leacuri-populare-pentru-energie-si-stare-de-bine

Îți dorești să ai energie cât cuprinde, cu o stare de bine la superlativ?

Ritmul cotidian, alimentația nepotrivită, odihna insuficientă sau grijile zilnice te pot stoarce și de ultimul strop de energie.

De altfel, este normal să mai fim și obosiți. 

Această stare poate fi influențată de mulți factori și poate duce către apariția stresului. De la un somn neliniștit și până la activitățile epuizante din timpul zilei, organismul tău are nevoie de o pauză binemeritată.

Dar în momentul în care simptomele oboselii încep să îți influențeze stilul de viață, atunci ar trebui să te gândești serios la o soluție.

Există numeroase remedii și leacuri populare pentru recăpătarea energiei și a stării de bine. Hai să afli, în articolul de astăzi, modalități nebănuite prin care să fii fresh pentru întreaga zi.

Încearcă ceaiuri antistres și anti-oboseală

Se spune că o ceașcă de ceai aburindă și un mic moment de respiro pot fi cheia relaxării.

Pe lângă starea de bine pe care ți-o oferă, o infuzie cu plante medicinale conține și o mulțime de vitamine, minerale și antioxidanți necesari organismului tău. Spre exemplu, ceaiurile de mușețel și mentă sunt numai bune pentru energizare, stări de greață, întărirea sistemului imunitar și un somn odihnitor.

Iar dacă vorbim despre stările de oboseală, ideale sunt ceaiul verde și cel negru. Datorită conținutului de cofeină, tu ai parte de revigorare și energie pentru întreaga zi.

Și dacă vrei să ai o stare de bine pe termen lung și să scapi de anxietate, ceaiul Mursalski este, de asemenea, o alternativă potrivită. O ceașcă de ceai contribuie la diminuarea stărilor de oboseală și îți întărește sistemul imunitar.

Consumă alimentele potrivite

Starea de bine și energia sunt esențiale pentru buna desfășurare a lucrurilor din viața de zi cu zi. Ca atare, acestea pot fi extrase chiar și din alimentele pe care le consumi în mod obișnuit.

Ciocolata neagră, cu concentrație mare de cacao, are o mulțime de nutrienți care te ajută să lupți cu stresul și să te concentrezi mai ușor, oferindu-ți un plus de vitalitate.

De asemenea, consumul de cereale te ajută să acumulezi energie pentru o perioadă lungă de timp, datorită vitaminelor și a carbohidraților complecși pe care le conțin.

Nu uita de fructe. Mănâncă fructe cu un conținut mare de vitamina C și ai parte de energie și gust proaspăt.

Ultima, dar nu cea din urmă, apa este cea mai importantă din listă. Printre cele mai comune cauze ale oboselii și stărilor anemice se numără deshidratarea. Prin urmare, încearcă să bei în fiecare zi cantitatea recomandată de apă.

Cafeaua este energizantul vieții

După cum bine știi, cafeaua face parte din rutina multora dintre noi.

După o noapte în care nu te-ai putut odihni așa cum trebuie, câteva guri din licoarea ta preferată îți dau un impuls de energie. Mai ales că momentele petrecute la cafea te ajută să scapi de stres și grijile cotidiene.

Pe lângă energia și starea de bine pe care ți le oferă, cafeaua este un adevărat leac popular și pentru sănătatea organismului tău, fiind bogată în antioxidanți.

Spre exemplu, cafeaua cu Ganoderma are de 15 ori mai mult magneziu în comparație cu o legătură de broccoli.

De ce să încerci Ganoderma?

Pentru că este o alternativă mai sănătoasă decât cafeaua clasică și are multe beneficii pentru sănătatea organismului tău. Ciuperca Ganoderma este o sursă bogată de minerale și vitamine, precum magneziul, Omega 3, vitamina C, riboflavină (vitamina B2), calciu, antioxidanți, proteine și alte substanțe necesare pentru sănătate.

Printre beneficiile cafelei cu Ganodema se numără:

  • vitalitate și energie pentru întreaga zi;
  • întărirea sistemului imunitar;
  • îmbunătățirea performanțelor din timpul activităților fizice;
  • bun susținător în pierderea kilogramelor în plus.

Cu alte cuvinte, obții o stare de bine chiar de la prima gură de cafea. Și dacă vrei să testezi și alte arome, încearcă cafea neagră cu Ganoderma.

Dă o șansă suplimentelor alimentare

Pentru a fi sănătos, organismul tău are nevoie de nutrienți. Suplimentele alimentare au devenit din ce în ce mai utilizate datorită aportului lor de vitamine și minerale.

Unul dintre beneficiile importante ale suplimentelor alimentare sunt redarea stării de bine și oferirea unui boost de energie.

Un bun supliment alimentar, Codyceps Sinensis elimină rapid stările de oboseală și întărește sistemul imunitar. Fiind bogat în aminoacizi, vitaminele C și E, seleniu și betacaroten (antioxidant), miceliul Cordyceps are un efect revitalizant asupra corpului tău.

Bineînțeles, pentru a scăpa de extenuare și stres, efortul tău trebuie susținut și de un stil de viață sănătos. După cum poți observa, există o mulțime de modalități prin care te poți păstra în formă, în fiecare zi. Ție îți rămâne doar să le încerci diferitele leacuri populare pe care le ai la îndemână.

Bucură-te de o stare de bine prelungită și energie cât pentru zece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *